19169
blog,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Μικρά πράγματα σαν κι αυτά

Σε μία μικρή πόλη της Ιρλανδίας, ο Μπιλ Φέρλονγκ ανακαλύπτει στο τοπικό μοναστήρι κάτι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη ζωή του και το παρελθόν του.

Μία ιστορία, μία αφήγηση για ΄το παρόν, που είναι μπροστά μας αλλά μερικές φορές τόσο μακριά μας και για το αναπόδραστο παρελθόν.

READ MORE

Για σπιτικό παγωτό και μουσακά στον Καστό

Βανίλια – σοκολάτα

Είμαι παγωτατζού και το ωραιότερο παγωτό το έφαγα στο Traverso στο λιμανάκι του Καστού. Δηλώνει wine bar όμως είναι όλη μέρα ανοιχτό για καφέ, μπάνιο και ποτό. Η λίστα των κρασιών του Traverso είναι εντυπωσιακή -καλύτερη από πολλά μαγαζιά της Αθήνα που δηλώνουν “chic”, όμως αυτό που ξεχωρίζει είναι το σπιτικό παγωτό – βανίλια και σοκολάτα.

READ MORE

Τα “χαμένα” παιδιά της Ουκρανίας

Σύμφωνα με τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ουκρανίας στη Ηνωμένα ‘Εθνη, Σεργκέι Κισλίτσα περισσότεροι από 1 εκ. Ουκρανοί έχουν μετακινηθεί δια της βίας σε ρωσικά εδάφη. Από αυτούς 234.000 είναι παιδιά.

Παράνομες υιοθεσίες παιδιών από την Ουκρανία

Η Ρωσίδα Επίτροπος για τα δικαιώματα των παιδιών Maria Lvova-Belova κατηγορείται ότι διευκολύνει τις παράνομες υιοθεσίες 2000 παιδιών που μεταφέρθηκαν παράνομα από το Λουχάνσκ και το Ντόνετσκ στην Ουκρανία. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας ανακοίνωσε νέες κυρώσεις εναντίων της Επιτρόπου καθώς και όλων όσων εμπλέκονται στην βάρβαρη αντιμετώπιση των παιδιών.

READ MORE