21978
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-21978,page-child,parent-pageid-21518,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.12,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_center,wpb-js-composer js-comp-ver-8.1,vc_responsive

Μικρά πράγματα σαν κι αυτά

Σε μία μικρή πόλη της Ιρλανδίας, ο Μπιλ Φέρλονγκ ανακαλύπτει στο τοπικό μοναστήρι κάτι που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τη ζωή του και το παρελθόν του.

Μία ιστορία, μία αφήγηση για ΄το παρόν, που είναι μπροστά μας αλλά μερικές φορές τόσο μακριά μας και για το αναπόδραστο παρελθόν.

READ MORE

I have a dream – gender equality

By Iria

I have a dream…

That one day boys and girls will play football altogether at their school’s field.

And then they sit down and make the wreath of friendship.

That one day girls will behave the way people think boys should behave.

And boys will behave the way people think girls should behave

and altogether will behave like children.

READ MORE

Για σπιτικό παγωτό και μουσακά στον Καστό

Βανίλια – σοκολάτα

Είμαι παγωτατζού και το ωραιότερο παγωτό το έφαγα στο Traverso στο λιμανάκι του Καστού. Δηλώνει wine bar όμως είναι όλη μέρα ανοιχτό για καφέ, μπάνιο και ποτό. Η λίστα των κρασιών του Traverso είναι εντυπωσιακή -καλύτερη από πολλά μαγαζιά της Αθήνα που δηλώνουν “chic”, όμως αυτό που ξεχωρίζει είναι το σπιτικό παγωτό – βανίλια και σοκολάτα.

READ MORE

Τα “χαμένα” παιδιά της Ουκρανίας

Σύμφωνα με τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ουκρανίας στη Ηνωμένα ‘Εθνη, Σεργκέι Κισλίτσα περισσότεροι από 1 εκ. Ουκρανοί έχουν μετακινηθεί δια της βίας σε ρωσικά εδάφη. Από αυτούς 234.000 είναι παιδιά.

Παράνομες υιοθεσίες παιδιών από την Ουκρανία

Η Ρωσίδα Επίτροπος για τα δικαιώματα των παιδιών Maria Lvova-Belova κατηγορείται ότι διευκολύνει τις παράνομες υιοθεσίες 2000 παιδιών που μεταφέρθηκαν παράνομα από το Λουχάνσκ και το Ντόνετσκ στην Ουκρανία. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας ανακοίνωσε νέες κυρώσεις εναντίων της Επιτρόπου καθώς και όλων όσων εμπλέκονται στην βάρβαρη αντιμετώπιση των παιδιών.

READ MORE

Θαλασσινό ηλιοβασίλεμα

Σαν το βλέμμα στη θάλασσα στρέψεις αντάμα,

στο ηλιοβασίλεμα χάνεις τη λαλιά,

από τόση μαζεμένη ομορφιά.

Τα κύματα λικνίζονται θαρρείς στο ρυθμό μίας μπάντας,

READ MORE

Μαραμένοι ενήλικες

Το πρωί ξυπνάω ανόρεχτα, δυσκολεύομαι να συγκεντρωθώ και το κυριότερο έχω χάσει τον ενθουσιασμό μου. Οι μέρες είναι λίγο μουντές, λίγο αδιάφορες, σαν πρωινό του χειμώνα με αδύναμο ήλιο.

Δύο χρόνια μετά από την έναρξη της «κορωνόμπαλας», όπως την αποκαλεί η δεκάχρονη Ίρια, τα πράγματα είναι καλύτερα. Δεν έχουμε τον αρχικό φόβο, υπάρχουν εμβόλια, πρωτόκολλα και μία επίπλαστη κανονικότητα που αποκαλούμε καθημερινότητα. Θα έπρεπε να είμαι καλά, είναι ίσως αχαριστία να μην είμαι καλά. Έτσι δεν είναι;

Κι όμως…

READ MORE

Ω γλυκύ μου έαρ

Αι γενεαί πάσαι, ύμνον τη Ταφή Σου, προσφέρουσι Χριστέ μου.
Καθελών του ξύλου, ο Αριμαθείας, εν τάφω Σε κηδεύει.
Μυροφόροι ήλθον, μύρα σοι, Χριστέ μου, κομίζουσαι προφρόνως.

READ MORE

Γαρδένιες για τον μπαμπά μου

Πηγαίναμε κάθε Μεγάλη Παρασκευή. Ο πατέρας μου και οι δύο αδελφοί του. Η γιαγιά μου και οι δύο αδελφές τις. Η μητέρα μου και ο αδελφός μου. Τα ξαδέλφια μου. Για την οικογένειά μου, που ανέβαινε από το Ψυχικό στην Κηφισιά, εκείνη την εποχή, ήταν εκδρομή.

READ MORE

Μεγάλη Δευτέρα – από τη Μεγάλη Εβδομάδα του Οδυσσέα Ελύτη

Κατάκοπος από τις ουράνιες περιπέτειες, έπεσα τις πρωινές ώρες να κοιμηθώ.
Στο τζάμι, με κοίταζε η παλαιά Σελήνη, φορώντας την προσωπίδα του Ήλιου.

Οδυσσές Ελύτης / από την ποιητική συλλογή «Ημερολόγιο ενός αθέατου Απριλίου», εκδόσεις «ύψιλον / βιβλία», 1984

*Ο πίνακας «Κόκκινες στέγες της Αγιάσου» (1925) είναι του ζωγράφου Σπύρου Παπαλουκά.

Τα Βάγια

“Ωσαννά, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου”

Μουσική για την Κυριακή των Βαΐων.

Το “Les Rameaux” (The Palms-Τα Βάγια) πρωτο-εκδόθηκε το 1864. Το γαλλικό κείμενο του Jules Bertrand συνέθεσε ο Γάλλος βαρύτονος Jean-Baptiste Faure.

READ MORE

Το έθιμο του Λαζάρου

«Τις πρώτες μέρες του Απριλίου, το Σάββατο του Λαζάρου περιφέρεται στους δρόμους της Κέρκυρας ένα φλάμπουρο με την εικόνα του αναστημένου Λαζάρου φορτωμένη με χίλια δυο αστεία στολίδια, μαντήλια, ψεύτικα μαργαριτάρια, πολύχρωμες κορδέλες, καθρεφτάκια, εικόνες σε κάδρα και κούκλες. Αλλά και ο σημαιοφόρος είναι ντυμένος παράξενα.

READ MORE

Ποιος θα μιλήσει για τα παιδιά;

«Όταν κλείνουμε τα σχολεία κλείνουμε τις ζωές τους», είπε ο καθηγητής Ράσελ Βάινερ,  πρόεδρος του Βασιλικού Κολλεγίου Παιδιατρικής και Παιδικής Υγείας, κατά την ενημέρωση που έκανε τον Ιανουάριο στην Επιτροπή για την Εκπαίδευση του βρετανικού κοινοβουλίου.

Από την αρχή της πανδημίας τα σχολεία στην Ελλάδα έχουν παραμείνει συνολικά κλειστά 32 εβδομάδες– 17 εβδομάδες καθολικά κλειστά και 15 τοπικά ανά περιοχές- ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ευρώπη. Πρακτικά αυτό μεταφράζεται σε περίπου 40% με 50% των προβλεπόμενων εβδομάδων διά ζώσης διδασκαλίας, ενώ σε κάποιες περιοχές, όπως η Αττική αγγίζει το 60%.

READ MORE

«Θαύμα»: ένα βιβλίο για όλα τα παιδιά του κόσμου μας

«Ο Αύγουστος είναι ο ήλιος και όλοι γυρίζουμε γύρω του» λέει η αδερφή του. »

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, αν έπρεπε να επιλέξω ένα παιδικό βιβλίο που θα ήθελα να διαβάσουν όλα τα παιδιά του κόσμου: «Θαύμα» της R.J.Palacio από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος (για παιδιά 10-11 ετών, κατά τη γνώμη μου).

Ένα βιβλίο για τη διαφορετικότητα, με απλά λόγια από πολλές διαφορετικές πλευρές. Ένα βιβλίο ρεαλιστικό, ουσιαστικό, τρυφερό, γεμάτο ενσυναίσθηση.  

READ MORE

Ρεβύθια Tikka Masala

Ινδική συνταγή- δοκιμασμένη από όλη τη φαμίλια.

Συνήθως το Tikka Masala γίνεται με κοτόπουλο αλλά λόγω Σαρακοστής έψαξα μια συνταγή με όσπρια και βγήκε φανταστική και πολύ…καυτερή.

READ MORE

Μακρόν…μακράν

Μπορεί να μην μπόρεσε να έρθει. Μπορεί τις εντυπώσεις από τους εκλεκτούς καλεσμένους που παρευρέθηκαν να κέρδισε ο “αιώνιος πρίγκηπας” Κάρολος, με την άνεση, τα ελληνικά και το δάκρυ του. Μπορεί να μην ήρθε η Μπριζίτ, αφήνοντας την Γιάννα να αλωνίσει στην αρένα  του στυλ – ομολογώ, βέβαια, ότι μου άρεσε εξαιρετικά ο «ντουλαμάς» του Αριστείδη Τζονευράκη που φορούσε στην παρέλαση.

READ MORE

Ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν (A’ συναυλιακή εκτέλεση)

Η ωραιότερη -κατά τη γνώμη μου- μουσική εκτέλεση του εθνικού μας ύμνου (δείτε το βίντεο).

Ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν είναι ποίημα του Διονυσίου Σολωμού (1798-1857), οι δύο πρώτες στροφές του οποίου σε μουσική του Νικολάου Μάντζαρου (1795-1872), αποτελούν τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας (1865) και της Κύπρου (1966).

READ MORE

25 κομμάτια κλασικής μουσικής

Η φετινή λίστα των New York Times με τα αγαπημένα κομμάτια κλασικής μουσικής για το 2020.

Ξεχωρίζω τη Σουίτα Νο. 4 για τσέλο του Μπαχ, αλλά, όπως έχω ξαναπεί, είμαι προκατειλημμένη. Επίσης το 19ο “Rameau: ‘The Arts and the Hours’”.

READ MORE

Love Life

Με ρεαλισμό και χιούμορ, διεισδυτικά ο Adrian Tomine σκιτσάρει για το New Yorker την αναζήτηση για αγάπη, ψηφιακά- εμείς και το χάος μας. Love Life.

READ MORE

Τα ροζέ του καλοκαιριού

Το ροζέ είναι το χρώμα της ανεμελιάς και της χαράς και το καλοκαίρι έχει την τιμητική του! Το ροζέ είναι το κρασί που θα προσελκύσει πιο πολύ για το χρώμα του παρά για τα αρώματά του όπως συμβαίνει με τα λευκά και τα ερυθρά.

READ MORE

Χάρτινες Κούκλες

Μεταιχμιότητα. Υπάρχει άραγε ο όρος αυτός; Το πέρασμα από την απόλυτη καραντίνα στη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων με έπιασε τελείως απροετοίμαστη… Ούτε μπρος, ούτε πίσω αλλά ούτε και στάσιμη.

READ MORE

Ζούμε το μεγαλύτερο πείραμα του κόσμου

…Η μοναδική φορά που συνέβει κάτι ανάλογης κλίμακας ήταν η πανδημία της γρίπης το 1918…”

Με 2.6 δισεκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο υπό κάποια μορφή καραντίνας μπορούμε να πούμε ότι διεξάγεται το μεγαλύτερο πείραμα στον κόσμο. Ενδεικτικά, μόνο στην Ινδία 1,3 εκ. άνθρωποι υποχρεώθηκαν να μείνουν σπίτι τους.

READ MORE

Η ζωή επανήλθε κανονικά στο Ντουμπάι…κατά 30%

Τι συμβαίνει στα κάστρα της άμμου, του πετρελαίου, των mall και του τουρισμού;  

Στο Ντουμπάι ξεκίνησαν τα μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού στα τέλη Μαρτίου. Τα σχολεία είναι κλειστά, οι μετακινήσεις ελεγχόμενες, ενώ τις βραδινές ώρες πλήρως απαγορευμένες.

Tα mall ωστόσο άνοιξαν, το ίδιο και τα καφέ και τα εστιατόρια, αλλά είναι υποχρεωμένα να τηρούν μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Δηλαδή πρακτικά ένα εστιατόριο μπορεί να λειτουργήσει στο 30% των δυνατοτήτων του.

READ MORE

Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες

Ένας βάλτος, ένα κορίτσι που μεγαλώνει μόνο του. Η φύση την πλαισιώνει και ταυτόχρονα κυριαρχεί. Οι σχέσεις της με τους ανθρώπους λιγοστές, όμως κάποιες τόσο ουσιαστικές, ανεπιτήδευτες.

Το “Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες” διαθέτει δράμα, έρωτα, δράση, φόνο, αγωνία, ομορφιά, με το φυσικό τοπίο πάντα σε πρώτο πλάνο.

READ MORE

Ένα παραμύθι για αγχωμένους ενήλικες από τον Τσιόδρα της Αμερικής

Μία cartoon ιστορία του New Yorker με τον Δρ.Φαούτσι, επικεφαλής λοιμωξιολόγο της Αμερικής. O Δρ. Φαούτσι είναι ο αντίστοιχος Σωτήρης Τσίοδρας της Αμερικής. Όλοι περιμένουν τις κατευθύνσεις του σχετικά με τον ιό.

Πώς να επιβιώσει, όμως, η επιστήμη την εποχή του Τραμπ;
READ MORE

Πότε θα ανοίξει το σχολείο, μαμά;

191 χώρες έχουν κλείσει τα εκπαιδευτικά τους ιδρύματα – επηρεάζοντας περίπου ενάμιση δισεκατομμύριο μαθητές.

Κάθε χώρα εκπονεί την δική της στρατηγική για την άρση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης ανάλογα με την πορεία των κρουσμάτων, τις δυνατότητες του συστήματος Υγείας και φυσικά την οικονομία της.

READ MORE

Ένα διαφορετικό Πάσχα

Αρνάκι στο φούρνο για πρώτη φορά

Στο σπίτι ψησταριά δεν έχουμε. Τα προηγούμενα χρόνια όλο και κάποιος καλός φίλος και ψήστης μας περιμάζευε. Φέτος κάνω αρνάκι στο φούρνο. Γιατί ποτέ στις συνταγές δεν γράφουν σε ποιο μέρος του φούρνου να βάλω το ταψί; Για να μαζέψω δεντρολίβανο πήγα σε ένα παρτέρι δύο τετράγωνα πιο κάτω, πρωί πρωί, με τις πιτζάμες. Κάπου στη διαδρομή θυμήθηκα τα μέτρα του Πάσχα και με έπιασε αγωνία. Αν περάσει κανείς και με γράψει, ντυμένη Μίκυ Μάους με το δεντρολίβανο στο χέρι;

READ MORE

Βάφω τα πασχαλινά αυγά με στυλ

Μπογιές, λαστιχάκια, μαρκαδόροι, καλσόν, κρεμμύδια για χρώμα…

Δε χρειάζεται να έχετε παιδιά για να κάνετε μια αλλαγή στα αυγά σας. Ο αυγο-πειραματισμός είναι ό,τι πρέπει για να μας φτιάξει τη διάθεση, ανεξαρτήτως ηλικίας.

READ MORE

Erbarme dich (Ελέησον) – η πιο όμορφη άρια του Πάσχα

Δεν είναι επειδή έχω αδυναμία στον Μπαχ. Είναι γιατί το ορατόριο «Κατά Ματθαίον Πάθη» του Μπαχ και ειδικά η άρια «Erbarme dich» («Ελέησον») είναι πραγματικά η μουσική που εκφράζει τα συναισθήματα του Πάσχα (τουλάχιστον τα δικά μου).

READ MORE

Εύκολο αφράτο πασχαλινό τσουρέκι

Απλή συνταγή για το πιο αφράτο τσουρέκι με ίνες, από τις συνταγές της κυρίας Πόπης.

Η κυρία Πόπη, πολυπράγμων, εκτός των άλλων, κάνει μαθήματα μαγειρικής για παιδιά. Τώρα που έκλεισαν τα σχολεία έχει την καλοσύνη να μας δίνει συνταγές για να κάνουμε στο σπίτι. Την ευχαριστούμε θερμά!

READ MORE

Οι ουρές στο Λονδίνο απέκτησαν άλλη έννοια

Όταν στην Ευρώπη είχαν αρχίσει τα μέτρα, στην Αγγλία γινόντουσαν ακόμη μεγάλα πάρτυ techno. Σήμερα το Ηνωμένο Βασίλειο μετρά και αυτό τις βαριές πληγές του, με σχεδόν 10.000 θανάτους και 79.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Η Ελίζα Πετρίτση, δικηγόρος και μητέρα, η οποία κατοικεί στο Λονδίνο, μοιράζεται μαζί μας την καθημερινότητα, όπως έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας, και τα συναισθήματά της.

READ MORE

Ave Maria – Μήνυμα ελπίδας από την Παναγία των Παρισίων

«Η ζωή είναι πάντα εδώ…Ο καθεδρικός αν και κατεστραμμένος, σε μεγάλο βαθμό είναι ακόμα ζωντανός».  

Η Γαλλία, παρά τους 13.000 νεκρούς, παραμένει ζωντανή.

«Θα γιορτάσουμε το Πάσχα, στο οποίο η ζωή είναι πιο δυνατή από το θάνατο, η αγάπη πιο δυνατή από το μίσος… Υπάρχει πάντα ένα μήνυμα ελπίδας.», είπε ο Αρχιεπίσκοπος Michel Aupetit, τελώντας μία συμβολική λειτουργία την Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών, στην Παναγία των Παρισίων.

READ MORE

Έθιμα του Πάσχα για μικρούς και μεγάλους

Από πού προέρχεται το «Πάσχα»; Τι γιορτάζουμε το Λαζαροσάββατο; Γιατί βάφονται τα αυγά;

Ιστορίες, έθιμα, κατασκευές, και τραγούδια.

Κατασκευάζω τον «Λάζαρο»,  πλάθω τα παιχνίδια της Μ. Πέμπτης – τις κουλούρες, τους καβαλάρηδες και τα σπαθιά-, μαθαίνω τι κάνουν το Πάσχα σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.

READ MORE

Η πανδημία δεν είναι δώρο για το περιβάλλον

75 % των νέων μεταδοτικών ασθενειών προέρχονται από την άγρια φύση. Ποτέ πριν δεν υπήρχαν τόσες ευκαιρίες παθογένειες να περνούν από άγρια και κατοικίδια ζώα στους ανθρώπους.

Τα τελευταία χρόνια τα κρούσματα αυξάνονται: ο έμπολα, η γρίπη των πτηνών, ο Mers, o πυρετός της κοιλάδας Rift, ο Sars, ο ιός του Δυτικού Νείλου και ο Ζίκα: όλοι μεταδόθηκαν από ζώα σε ανθρώπους.

READ MORE

Η Αμερική εκπέμπει SOS

… Παρά τις διαβεβαιώσεις του Τραμπ για το αντίθετο. Τι συνέβη;

Με 131.830 καταγεγραμμένα κρούσματα και 4.759 θανάτους η Πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι η πιο βαριά πληττόμενη περιοχή στον κόσμο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις έπεται και συνέχεια σε όλη την Αμερική, η οποία μετράει ήδη 368.289 καταγεγραμμένα κρούσματα και 11.000 θανάτους.

Στην αρχή ήταν κάπου μακριά. Στην Κίνα, σε μία επαρχία που οι περισσότεροι δεν μπορούσαμε να βρούμε στο χάρτη. Ο ιός εξαπλώθηκε στο Πεκίνο και στη Σαγκάη και σε άλλα μέρη της Ασίας. Εικόνες και γραφήματα. Ημερήσια νούμερα, φωτογραφίες από νοσοκομεία που χτιζόντουσαν μέσα σε λίγες μέρες. Δεν αφορούσε εμάς. Ήταν σε άλλο σημείο του πλανήτη.

READ MORE

One Day More …viral τραγούδι παρωδία – από τους «Άθλιους» στην καραντίνα

Μία εξαμελής οικογένεια από το Κεντ της Αγγλίας διασκευάζει με πολύ χιούμορ το One Day More από το μιούζικαλ “Οι Άθλιοι” και τραγουδάει (μ’ εντυπωσιακές) φωνές την καθημερινότητα που ζει.

Οι παππούδες που δεν έχουν skype, η διαδικτυακή διδασκαλία την οποία οι γονείς δεν αντέχουν άλλο,τα μαλλιά που μακραίνουν και το σούπερ μάρκετ που δεν ξέρει κανείς πότε θα φέρει τα ψώνια. One day more…

READ MORE

Οι δρόμοι της Αθήνας που δεν περπατάμε πια

Το Associated Press φιλοξένησε πρόσφατα ένα άρθρο με τίτλο «Greek capital’s streets deserted during lockdown», ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στην Αθήνα δείχνοντας τους άδειους δρόμους. Το κείμενο που τις συνοδεύει λέει πολλά καλά για το πώς η Ελλάδα πήρε εγκαίρως μέτρα και ότι οι περισσότεροι ακολουθούμε τους κανόνες.

READ MORE

Χίλιες και μία ιστορίες…

Μπορεί μια ιστορία ν’ αλλάξει τη μοίρα σου; Η Σεχραζάτ αφηγείται κάθε βράδυ ένα ατελείωτο παραμύθι, που με τη σειρά του γεννά πολλά μικρότερα παραμύθια. Καθένα τους έρχεται να διδάξει στον σουλτάνο -κι ύστερα σε όλους μας- και κάτι διαφορετικό.

Ο πολυβραβευμένος Μάικ Κέννυ, συγγραφέας του «αγοριού με τη βαλίτσα», αφηγείται στο “Χίλιες και μια ιστορίες” (πρωτότυπος τίτλος Σεχραζάτ) μερικές από τις ομορφότερες ιστορίες του κόσμου. Δώδεκα αυλικοί και η τρελή μπάντα του σουλτάνου, αφηγούνται με ό,τι μέσο έχουν στη διάθεσή τους, τη μεγαλύτερη ιστορία του κόσμου.

READ MORE

Ο κορωνοϊός στη χώρα του Μαγκρίτ- η εμπειρία ενός Έλληνα στις Βρυξέλλες

“Στο Βέλγιο η ιατρική αντιμετώπιση διαφέρει ανάλογα με την περιοχή που μένεις, τα μέτρα άργησαν να παρθούν, τα κομμωτήρια έκλεισαν τελευταία, ενώ οι Βέλγοι μάλλον δυσκολεύονται να συμμορφωθούν. Τις προάλλες στη Λιέγη βρέθηκε η πρώτη γάτα θετική στον κορωνοϊό….”

READ MORE

Το «ταξίδι» του κορωνοϊού

Από την ψαραγορά της Ουχάν στον υπόλοιπο κόσμο- με απλά διαδραστικά γραφικά και μικρά συνοδευτικά κείμενα. Από τους Νew York Times.

Το Δεκέμβριο του 2019 υπήρχαν 1000 αόρατα κρούσματα
READ MORE

Ποιο κρασί να ανοίξω;

Η οινολόγος Τίνα Παπασίνου μας καθοδηγεί…

Κόκκινο, Λευκό ή Ροζέ; Ποια από τις άπειρες ετικέτες; Το ερώτημα αυτές τις μέρες δεν είναι αν θα πιούμε, είναι ποιο κρασί θα πιούμε.

Η Τίνα Παπασίνου, οινολόγος DipWsEt, έγραψε για εμάς- και την ευχαριστούμε θερμά- το ακόλουθο κείμενο με τις προτάσεις τις:

READ MORE
Loading new posts...
No more posts